We zijn in dit tweede semester van studiejaar 2018-2019 al een paar weken op weg. De projecten gaan zich al wat aftekenen. Twee nieuwe projecten en we trekken er één een extra semester in: ChangeMaster. De eerste resultaten van het nieuwe team dat voor Noordhoff en Windesheim-docent Frank Sturrus aan de gang is, boekt snel bemoedigende resultaten. Drie artists en drie developers / conceptors hebben de art-style en code al flink onder handen genomen.

We weten niet welk project in de media hoge ogen gaat gooien, maar de ambitie bij de brandweer, regio IJsselland, is gevaarlijk gloeiend. Gevaar is ook het thema dat in een escaperoom uitgewerkt gaat worden. Mobiel offline en VR-online. Multiplayer. Het zal zich in een ziekenhuislaboratorium afspelen. Vandaar HospitalLab.
De politie kan nog geen genoeg krijgen van VR en schieten. De code van Danger Zone wordt dit semester aangepakt. Een team is verder bezig een schietexamen in VR te ontwikkelen. Voor de integratie zit het team op lokatie bij de politie. Het sluit aan bij de ontwikkelen die de overheden zoals Politie, brandweer en defensie, hebben met het bouwen van Digitale Simulaties. Met 038games dragen we met de VirtualReality en Escaperoom-projecten stevig bij aan die ontwikkeling.

Nieuw semester, nieuwe projecten

Je zou ook interesse kunnen hebben in