GeldZeker is de projecttitel van een opdracht verstrekt door Stichting voor Elkaar Zwolle aan een multidisciplinair team van Windesheim. Naast het 038games team namen er studenten van Communicatie, Rechten en Sociale Work deel. Stichting voor Elkaar helpt Zwollenaren die op de één of andere manier in de problemen zijn gekomen of hulp kunnen gebruiken.
GeldZeker is gericht op statushouders. Specifiek om ze bekend te maken met de verschillende kanten van ons financiële systeem van banken, pasjes, belastingen, pinnen etc. De ambitie van dit project is om hier een spel voor te bedenken en te realiseren. Een spel dat op een smartphone gespeeld kan worden.

De studenten Patrick de Jong, Joey del Castilho, Benjamin van der Wolf, David Snel en Anna Schievink hebben zich heerlijk uitgeleefd. Met slechts één artist en geen game development ervaring moesten alle studenten ver uit hun comfortzone komen. En daar zijn ze prima in geslaagd.
Na dit eerste semester staat een goed concept, een eerste versie met een aantal functionaliteiten en een duidelijke 2D-artwerk. Genoeg redenen om een volgend semester bij de minor Mobile Solutions in te gaan om dit goed te testen.  En uit te bouwen met meer situaties.