Hogeschool Windesheim moedigt studenten aan ondernemer te zijn en biedt mogelijkheden studie en bedrijf te combineren. Binnen HBO-ICT kunnen studenten in de Software Engineering leerlijn na SE3 Games Programming en Serious Gaming volgen.

Stefan Dinkelberg heeft met de mobiele versie van de game Cublast al succes. De game won de tweede prijs in een belangrijke competitie van Microsoft. Met partner Djordy en Stefan wordt binnen het keuzesemester hard gewerkt om het bedrijf Thinkfast Studio, een professionele gamestudio, op poten te zetten.
Voor Cublast wordt gewerkt aan een Xbox versie, Cublast HD met extra features. Nieuwe titels staan op de planning en ook versies van Cublast voor de Playstation 4. Steam en een VR versie staan op de roadmap.


De mobiele versie van Cublast is gratis te downloaden in de stores van de Android  Play Store, Apple’s iTunes en de Windows Store.

In samenwerking met Startpunt ondersteunen en coachen we in het keuzesemester Serious Gaming dit team om een betere game te bouwen en een bedrijf, een professionele gamestudio, op te zetten. We helpen ze met het Windesheim netwerk. En alle resources dat Windesheim aan startende studenten ondernemingen biedt.
Het docententeam van 038games geeft ze daar graag de ruimte en de ondersteuning voor.

Meer info en laatste nieuws: volg de Facebook pagina of Twitterstream van het team.

Eén gedachte over “Thinkfast Studio

Reacties zijn gesloten.