20992766_697062903824384_7469110931281533736_nDe kop van het eerste semester is eraf. De eerste week zit erop. De opdrachten zijn verstrekt, de eerste interviews gehouden, de teams zijn samengesteld en de eerste versie van een planning is gemaakt. Stickers en schetsjes zijn al waargenomen. De VR-ruimte kan worden ingericht.

Een nieuwe plek in het Cibap gebouw. Niet meer in 406 in de Ontwerpfabriek, maar in ruimtes 201 en 202 van op de tweede verdieping van het hoofdgebouw van Cibap. 36 studenten zijn gestart in zes opdrachten en twee game studios.
Studenten van Windesheim Zwolle en Windesheim Flevoland, Deltion College, Cibap, Grafisch Lyceum Utrecht en de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Uit een record aantal richtingen. Uiteraard zijn Software Engineering en Game Design ruim vertegenwoordigd. Maar ook Business IT & Management (BIM) Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Electronica, Small Business Retail Management (SBRM), Industrieel Product Ontwerp (IPO) en Communicatie & Multimedia Design (CMD). Waarlijk multidisciplinair met MBO en HBO disciplines.

We danken de opdrachtgevers, de Politie, de Politie Academie, afdeling MWD van Windesheim, ManSystems en het Lectoraat Innovaties in de zorg voor hun vertrouwen in de goede afloop. En voor het Escaperoom project bedanken we de mannen van Thegreatescape in Zwolle voor hun inhoudelijke meedenken. Het studententeam is heel en compleet uit de Prison Cell gekomen!

Nieuw semester, locatie en opdrachten

Je zou ook interesse kunnen hebben in