In het Vakblad Projectmanagement staat deze maand (februari 2022) een artikel met de titel 038games en Best Effort. Het belicht de rol van student-projectmanagers in onze game projecten. Het interview is gehouden met Stefan Bosch (student) en Bertrand Weegenaar (docent en coach bij de minor Game Studio / 038games). Het betreft het eerste stuk van de SOIL opdracht. Studenten hebben in dit traject een concept voor een bodemspel uitgewerkt, en een eerste versie van een bordspel gerealiseerd. Afgelopen semester heeft een tweede team een mobiele game gemaakt. Lees meer over het hele project hier. Dank Pieter Temminck (Zone College) en Laurie van Reemst (Landbouw Universiteit Wageningen) voor de opdracht en de samenwerking. En Liesbeth Rijsdijk voor de link naar Vakblad Projectmanagement.

Vakblad projectmanagement nr 15 Minor 038Games

Artikel over de projectmanagementkant binnen 038games

Je zou ook interesse kunnen hebben in