Het einde van een semester en we nemen dus ook weer afscheid van goede studenten en mooie opdrachten. Ruimte voor nieuwe gezichten en nieuwe opdrachtgevers. In ieder geval ééntje houden we, het EZK Energietransitiespel in opdracht van het Ministerie van EZK. Naast een mooie eerste versie is er zoveel om aan door te werken.
We waren ook blij met de opdracht van de Aebi Schmidt Group om middels een VR game hun personeel het hele jaar door te kunnen trainen. Het heeft de Sneeuwstrijders opgeleverd, internationaal straks bekend als de SnowWarriors.

Twee semesters is er aan de sprookjes voor kinderen van Elena Monke gewerkt en dat heeft inmiddels al een mooie game, Mind my Light, opgeleverd.  Ook afscheid nemen we van het werken aan de augmented reality game De Campus Case. Hopelijk zien we die snel in de store én in veel handen van nieuwe Windesheim-studenten die met deze game en routenavigator de Windesheim Campus goed leren kennen.
Geen opleiding meer zonder ergens een project met AI. Studenten bouwden de Negotiation Game in opdracht van de TU.

We ronden weer een schooljaar (2023-2024) en semester af

Je zou ook interesse kunnen hebben in